Мани от Игри на волята крие тежко детство, белязано от

...
Мани от Игри на волята крие тежко детство, белязано от
Коментари Харесай

Мани от Игри на волята крие тежка семейна драма: Майка ми ме биеше, опитах да се самоубия!

Мани от Игри на волята крие тежко детство, белязано от алкохолизма на майка й
Приключи и следващата оспорвана борба в „Игри на волята: България “ и след епизода в петък вечер отпаднаха двама участника в риалити формата – Вальо и Мани. Тя приказва пред Нова тв искрено за болките и тестванията в живота си, както и за борбите, които води всекидневно.

За отпадането си от „Игри на волята: България “

„Дойде и моят ред. Всяко начало има и край. Както знаем, аз съм най-слабо квалифицираният участник. Не съм състезател, не се занимавам със спорт, нямам устойчивост и чаках, че някой доста по-рано ще ме победи “, споделя пред Драгомир Танев Мани, която всички назоваха таран. Тя побеждаваше всички, против които се изправяше. „Пращаха ме всякога и аз се връщах с гордо вдигната глава. “
 мани от игри на волята
Снимка: Нова ТВ

Необходимостта от физически качества за присъединяване в риалитито

„Не влязох с настройката да печеля 100 хиляди лв.. Влязох да видя на какво мога да се подложа и какви са ми качествата. Имам боязън от височини и от вода, и желаех да ги преодолея. Наистина го направих. Научих се на самообладание и самообладание. Аз съм доста раздразним човек. Паля бързо, до момента в който в „Игрите “ се научих да замлъквам в дадени обстановки “, споделя Мани, която сподели на всички участници и на феновете на NOVA, че може да реализира доста единствено с желанието да побеждава, защото в действителност искаше доста да остане в надпреварата.

Животът след предаването

„Чувствам се като преродена. Ходя на всички места, чувам музика. Първата вечер като се прибрах се разсъниха от звън на телефон и се паникьосах, от къде се появи този телефон. Втората вечер още веднъж се разсъниха и си потърсих съотборниците. Това бяха първите две нощи, в които се приспособих в живота на вън “, разкрива страстите си Мани. „Липсва ми страстта на терен. Не мога да кажа, че ми липсват участниците, а и аз споделям с множеството от тях. Липсва ми като преживяване. Неповторимо е! И е веднъж в живота. “

В устата на хората

„Смятам, че съм най-обсъжданото лице от Сезон 3. Хората постоянно споделят, че обичат директните и откровени хора, а в това време се вижда още веднъж, посредством всички тези мнения и постове в обществените мрежи, че не е по този начин. Никой не обича директните хора и да им се споделя всичко в лицето. Може би това, че нямах физически умения, а устата ми е огромна и съм мощен темперамент, това не се хареса на доста хора. Никога не съм живяла и не съм се интересувала от хорското мнение. Никой не се интересува по какъв начин съм и дали имам с какво да се храня. Аз знам по какъв начин съм в действителния живот – същински войник. Не мисля, че представянето ми в „Игри на волята: България “ може да ме покаже като човек и може да ме опознаят като темперамент, “ разяснява хейта, който съпътства присъединяване й във формата.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР