Манекенката Александра Богданска, която в момента обитава Къщата на ВИП

...
Манекенката Александра Богданска, която в момента обитава Къщата на ВИП
Коментари Харесай

Бащата на опозорената Алекс Богданска се отказа да съди Даниел Петканов. Двамата се събират отново!

Манекенката Александра Богданска, която сега населява Къщата на „ ВИП Брадър ”, евентуално ще се събере с някогашния си другар Даниел Петканов, предвиждат постоянните фенове на шоуто.

Алекс не крие, че откакто Лудия кореспондент от предаването на Милен Цветков я заряза по изключително позорен метод, изпитвала мощна ненавист към него, само че след това потърсила виновността в себе си. Близките й я съветвали да го съди за душевен тормоз, само че тя решила, че е най-удачно да не помни за случая и да загърби отрицателните усеща.

Баща й Милан Богдански , който е общински консултант от Българска социалистическа партия в Благоевград, бил най-възмутен от държанието на Петканов, но щерка му съумяла да го убеди, че е по-добре да не стигат до съд. Към днешна дата таткото на Алекс също превъзмогнал обидата и декларирал пред познати, че повече няма да се бърка в връзките сред младите и ще поддържа решенията на щерка си, каквито и да са те.

С влизането си в Къщата Богданска се ожали, че около драмата с Лудия кореспондент изгубила доста другари, които след това се отдръпнали от нея. Те почнали да я заобикалят поради хорските приказки, че е скъпоплатена продажница и изкарва парите си по лесния метод.

Според осведомени родителите на Алекс не изпускали епизод на „ ВИП Брадър ” и следели всяка стъпка на щерка си в шоуто. В началото те били изрично срещу присъединяване й, тъй като се страхували, че конфликтът й с Даниел очи в очи може да бъде трагичен. Алекс обаче била безапелационна, че няма мотив за терзание.

В Къщата Богданска бързо затопли връзките си някогашния, който се разкая за постъпките си в близкото минало и изиска прошката й. Той възмути феновете с признанието си, че също е изневерявал на Алекс , само че по думите му неговите забежки били почтени, тъй като не влагал усеща, до момента в който тя се впуснала в гореща случка с италианеца Макс. Оказа се, че Богданска научи за кръшкането на Даниел онлайн, в ефир и въпреки и да го скри ловко, не й стана по никакъв начин прелестно.

След раздялата с Петканов благоевградчанката оповести връзката си с богатия чужденец и обиколи Европа с него, само че съгласно осведомени идилията им завършила малко преди влизането й в шоуто. Макс изрично забранил на приятелката си да взе участие във „ ВИП Брадър ”, само че тя настойчиво му се противопоставила и това довело до раздялата им. Говори се, че по всяка възможност манекенката ще се събере с Лудия кореспондент до края на предаването и по този начин двойката още веднъж ще вдигне звук към себе си. Възможно е връзките им да се развият пред феновете във втората част на предаването, което може би ще ги изстреля до край, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР