Манчестър Юнайтед задейства клаузите за удължаване на договорите с една

...
Манчестър Юнайтед задейства клаузите за удължаване на договорите с една
Коментари Харесай

От Манчестър Юнайтед предлагат нови договори на четирима ключови играчи

Манчестър Юнайтед задейства клаузите за удължение на договорите с една година за четирима играчи от първия тим, сподели мениджърът на отбора Ерик загар Хаг.

Английският национал Маркъс Рашфорд, Диого Далот, Фред и Люк Шоу бяха в последната година от договорите си, само че имаха алтернатива да удължат договорите си с 12 месеца, която ще бъде задействана.

Рашфорд преоткри формата си този сезон под управлението на новия управител Тен Хаг, като изигра 20 мача във всички шампионати и означи девет гола. Далот, Фред и Шоу също се показват мощно, като всеки от тях изигра повече от 15 мача във всички шампионати.

" Да, мога да го потвърдя ", сподели Тен Хаг пред уеб страницата на клуба в фрагмент от изявление, което ще бъде оповестено във вторник.

" Щастливи сме, тъй като тимът върви в вярната посока и тези играчи имат голям принос в тази посока. Искаме да се развиваме, желаеме да поддържаме тези играчи и желаеме те да продължат в нашия развой. И по този начин, по тази причина стигнахме до тези решения, сигурен съм, че са верните решения. Искаме да изградим тим за бъдещето, тъй че за по-дълго време и тези играчи би трябвало да бъдат част от него ", сподели Тен Хаг.

Вратарят Давид де Хеа, който също е в последната година от контракта си и има сходна алтернатива за удължение, към момента не е постигнал съглашение с клуба. Тен Хаг сподели през октомври, че се надява испанецът да остане на " Олд Трафорд ".

Юнайтед, който е пети в класирането на Висшата лига, ще се изправи против 18-ия Нотингам Форест на 27 декември.
 Тен Хаг: Конкуренцията за челната четворка е голяма
Тен Хаг: Конкуренцията за челната четворка е голяма

" Трябва да хвърлиш най-много старания във всеки мач "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР