Манчестър Юнайтед взе решение да позволи на бразилския нападател Антони

...
Манчестър Юнайтед взе решение да позволи на бразилския нападател Антони
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед върна Антони в състава

Манчестър Юнайтед взе решение да разреши на бразилския нападател Антони да тренира с първия тим и да взе участие в публични мачове.

На 10 септември " алените дяволи " оповестиха, че краткотрайно отстраняват 23-годишния футболист, против който бяха повдигнати обвинявания за домашно принуждение. Бразилецът обаче отхвърля тези обвинявания и разгласи подготвеност да сътрудничи на управляващите в Бразилия и Англия за изясняване на обстановката.

" Откакто обвиняванията бяха направени за първи път през юни, Антони сътрудничи на полицейските следствия както в Бразилия, по този начин и във Англия и продължава да го прави.
 Антони на нова среща с полицията
Антони на нова среща с полицията

Проблемите му не престават

Като негов шеф, Манчестър Юнайтед реши, че той ще възобнови тренировките си въз основата в Карингтън и ще бъде разполагаем за мениджъра за мачовете, до момента в който не престават полицейските следствия.

Той ще бъде държан под надзор в очакване на по-нататъшното развиване на случая. Като клуб, ние осъждаме дейностите на принуждение и малтретиране. Ние осъзнаваме значимостта на отбраната на всички участници в тази обстановка и признаваме въздействието, което тези изказвания оказват върху жертвите на принуждение ", обявиха от Манчестър Юнайтед в формалното си изказване.

Антони мина на " Олд Трафорд " през лятото на 2022 година с трансфер от Аякс на стойност 95 милиона евро. През сегашния сезон той взе присъединяване в четири мача, само че към момента няма гол или асистенция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР