Манчестър Юнайтед ще трябва да затегне коланите на трансферния пазар

...
Манчестър Юнайтед ще трябва да затегне коланите на трансферния пазар
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед планира единствено чистка през зимата

Манчестър Юнайтед ще би трябвало да затегне коланите на трансферния пазар през идната година, защото клубът би трябвало да подсигурява, че няма да наруши финансовите правила на Висшата лига като Евертън, предизвести оперативният шеф на „ алените дяволи “ Колет Рош.

Тя показа пред The Telegraph, че през януари фокусът на тима ще бъде върху продажбата на играчи. Това значи, че надали ще има новопристигащи на „ Олд Трафорд “ през идващия месец.

Чистката в Манчестър Юнайтед ще включва футболисти като нидерландският полузащитник Дони ван де Беек, който е пред трансфер в немския Айнтрахт Франкфурт чартърен и Джейдън Санчо. Англичанинът беше изваден от първия тим от мениджъра Ерик загар Хаг към този момент съвсем четири месеца по дисциплинарни аргументи.

Бъдещето на Антони Марсиал и Рафаел Варан, чиито контракти изтичат в края на сезона, както и това на халфа Каземиро също остават под въпрос, като Юнайтед е отворен да изслушва предложения и за тях.

Manchester United will focus on shifting players out rather than bringing them in this January, amid fears of punishment if FFP rules are broken.

✍️ |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР