Манчестър Юнайтед ще търси победата над Тотнъм на всяка цена.

...
Манчестър Юнайтед ще търси победата над Тотнъм на всяка цена.
Коментари Харесай

Ерера: С победа срещу Тотнъм ще направим заявка за титлата

Манчестър Юнайтед ще търси успеха над Тотнъм непременно. Това показа Андер Ерера, който съобщи още, че “червените дяволи” желаят да създадат “заявка за титлата” с успех против един от директните съперници. Двата тима са надлежно на второто и третото място с еднакъв брой точки, като са разграничени само от головата разлика, а рекордьорът по трофеи на Англия завоюва едвам една точка от последните два мача, откакто направи тъждество на “Анфийлд” против Ливърпул, а по-късно изненадващо загуби в гостуването си на новака Хъдърсфийлд. Межувременно “шпорите” реализираха две домашен победи на “Уембли” против Борнемут (1:0) и Ливърпул (4:1).

" Ще ни бъде доста, доста мъчно. Играем вкъщи пред нашите почитатели и би трябвало да спечелим. Тотнъм е наш директен съперник всеки сезон. Подобриха се извънредно през последните две-три години и се борят за всички титли - Шампионската лига, британското състезание и двете купи вкъщи. Те са доста проведени. Играят в действителност добър футбол и имат играчи, които могат да вкарват голове. Защитниците им играят извънредно офанзивно. Важно е да спечелим против тях, това би било “заявка за титлата” от наша страна “, съобщи Ерера.
.@AnderHerrera looks ahead to Saturday's massive game between #MUFC and Tottenham: https://t.co/UCH6NqbIYU pic.twitter.com/scEbz5UDSI
— Manchester United (@ManUtd) October 26, 2017

Очаква се бранителите Ерик Байи и Фил Джоунс да се завърнат в състава на " алените дяволи”, откакто упражняват на цялостни обороти от няколко дни. Наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино пък получи сериозен удар, откакто стана ясно, че огромната звезда на гостите Хари Кейн е навън от дуела заради разтежение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР