Манчестър Юнайтед ще играе с Ливърпул на Националния стадион Раджамангала

...
Манчестър Юнайтед ще играе с Ливърпул на Националния стадион Раджамангала
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед среща Ливърпул в предсезонна контрола през юли в Банкок

Манчестър Юнайтед ще играе с Ливърпул на Националния стадион " Раджамангала " в Банкок, който е с потенциал 51 000 седящи места, на 12 юли, в конфликт избран като „ Червената война “ от медиите и почитателите в Тайланд. оповестиха от пресслужбите на двата британски гранда, като тимовете във Висшата лига възобновяват предсезонните си турнета, които бяха спрени поради пандемията от ковид.

Впоследствие Кристиано Роналдо и съотборниците му в отбора на „ алените дяволи “ ще се изправят против представителя на А-лигата Мелбърн Виктори на 15 юли и Палас четири дни по-късно на " Мелбърн Крикет Граунд ", който е с потенциал 100 000 седящи места, като се чака и сериозна посещаемост. „ Изминаха две години откогато клубът пътува за последно на интернационално предсезонно турне, тъй че нямаме самообладание да потеглим и да се съберем още веднъж с нашите почитатели в Австралия. Нашите мачове в Мелбърн ще бъдат прелестна опция за интернационалните последователи да видят от близко техните обичани играчи във трогателен график от срещи “, показа основният действен шеф на Юнайтед Колет Рош.

Когато Ливърпул игра с Виктори на „ Мелбърн Крикет Граунд “ през 2013, 95 000 ентусиасти посетиха срещата и уредниците чакат сходна численост, когато Юнайтед гостуват на Мелбърн за първи път от 1999-а насам. „ Това е страхотна опция да представим нашия клуб – Мелбърн Виктори, на света и късмет за нашите членове и почитатели да видят специфична организация и клуб с толкоз огромна история “, сподели наставникът на Виктори Тони Попович.

Турнето ще пристигна след несъвършен сезон за „ алените дяволи “, които евентуално ще са с нов управител до тогава след краткотрайното предопределение на Ралф Рангник. Според информациите, клубното управление е провели диалози с треньора на Аякс Ерик загар Хаг, с наставника на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино и със селекционера на Испания Луис Енрике за поста.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР