Манчестър Юнайтед се страхува, че ще бъде принуден да продаде

...
Манчестър Юнайтед се страхува, че ще бъде принуден да продаде
Коментари Харесай

Ман Юнайтед може да бъде принуден да продаде Рашфорд, Реал Мадрид слухти

Манчестър Юнайтед се опасява, че ще бъде заставен да продаде Маркъс Рашфорд идващото лято, твърди „ Daily Star “. 25-годишният британски национал е привлякъл интереса на испанския и европейски първенец Реал Мадрид, откакто навлиза в последните шест месеца от сегашния си контракт. На „ Сантиаго Бернабеу “ пък към този момент се оглеждат за правоприемник на ветерана Карим Бензема.

Юнайтед наподобява в комфортна позиция във връзка с бъдещето на Рашфорд, защото имат алтернатива да удължат договора му с спомагателни 12 месеца. Но, макар че това ще ги защищити от това да изгубят беза пари нападателя след края на сезона, въпреки всичко може и да не го задържат на „ Олд Трафорд “ още дълго.

Изданието оповестява, че Юнайтед е предложил на Рашфорд нов контракт на стойност 300 000 паунда на седмица. Засега обаче той се въздържа от това да постави своя автограф под новото съглашение, което води до безпокойствие на „ Олд Трафорд “, където се притесняват, че ще би трябвало да продадат нападателя преди началото на идващия сезон.

Ако Рашфорд не подпише нов контракт, се чака „ алените дяволи “ да изслушат предложения за него от порядъка на 80 милиона паунда, вместо да го оставят да си тръгне като свободен сътрудник 12 месеца по-късно.

Това би било огромен удар за мениджъра Ерик загар Хаг, чиято религия в играча оказа помощ за възраждането на кариерата му както за клуба, по този начин и за националния тим на Англия. Рашфорд е в чудесна форма за Юнайтед този сезон, откакто има осем гола във всички шампионати. Това беше задоволително, с цел да го върне назад в състава на Гарет Саутгейт за Катар и той оправда упованията със своите три гола в също толкоз мача, изстрелвайки Англия към осминафиналите.

Рашфорд в никакъв случай не е казвал, че желае да напусне Юнайтед и към момента може да избере да остане, в случай че тази му форма продължи през втората половина на сезона.

Real Madrid consider signing Marcus Rashford (25) from Manchester United next summer - the situation. (Mundo Deportivo)
— Get Spanish Football News (@GSpanishFN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР