Манчестър Юнайтед се класира за финал в турнира за ФА

...
Манчестър Юнайтед се класира за финал в турнира за ФА
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е на финал за ФА Къп след дузпи

Манчестър Юнайтед се класира за край в шампионата за ФА Къп. Червените дяволи победиха Брайтън със 7:6 след дузпи. В дъждовната вечер на „ Уембли “ двата тима приключиха 0:0 в постоянното време и продълженията. Финалът е втори за отбора на Ерик загар Хаг този сезон. По-рано с триумф над Нюкасъл.

Соли Марч пропусна седмата и оказала се решителна дузпа за чайките. Веднага след него Виктор Линдельоф постави точка на дуела.

Давид де Хеа се прояви чудесно на три пъти на вратата на Манчестър Юнайтед. Той избави рискови удари на Алексис МакАлистър, Хулио Енсисо и Кауро Митома. Брайтън също така пропусна да поведе и посредством Дани Уелбек, който стреля с глава над вратата В 57-ата минута.

В края на спомагателните 30 минути Маркъс Рашфорд шутира рисково, само че стражът Роберт Санчес се намеси уверено и мазета в ъглов удар.

Юнайтед, който е 12-кратен притежател на оценката, ще играе на край в най-стария футболен шампионат в света за рекорден 21-ви път. Във финала на „ Уембли “ на 3 юни воденият от Ерик загар Хаг състав ще се изправи против градския противник. Сити продължава битката си за купата във Висшата лига и за трофея в Шампионската лига.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР