Манчестър Юнайтед продължава с опитите си да привлече от Аталанта

...
Манчестър Юнайтед продължава с опитите си да привлече от Аталанта
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с нова оферта за датчанин от Аталанта

Манчестър Юнайтед продължава с опитите си да притегли от Аталанта датския нападател Расмус Хойлунд. „ Червените дяволи “ усъвършенстваха първичната си оферта от 60 милиона евро, само че договарянията с италианския клуб към момента не престават, пише Foot Mercato.

Според източника, от Юнайтед към този момент са изпратили нова оферта от 65 милиона евро плюс 10 милиона евро. Тази сума обаче не устройва Аталанта, защото италианският клуб желае 75 милиона, от които 70 милиона да бъдат платени незабавно. Въпреки разминаването, информацията гласи, че двете страни са оптимистично настроени, е договорката ще стане факт.

Самият Хойлунд от дълго време удостовери единодушието си да подпише с Юнайтед и към този момент чака клубовете да стигнат до задоволително съглашение за всички страни. Той е постигнал сделка за персоналните си условия и ще подрише контракт за пет години с опцията за още 12 месеца.

Хойлунд изигра 34 мача за Аталанта през предишния сезон, в които означи 10 гола и направи 2 асистенции, само че не съумя да помогне на бергамските да се класират за Шампионската лига. Манчестър Юнайтед от своя страна приключи в топ 4 на Висшата лига, което значи, че в случай че премине при „ алените дяволи “, играчът ще вземе присъединяване в мачове от най-комерсиалния шампионат.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР