Манчестър Юнайтед продължава отчаяно да си търси нов старши-треньор, след

...
Манчестър Юнайтед продължава отчаяно да си търси нов старши-треньор, след
Коментари Харесай

„Татко Карло“ е изненадващ фаворит за треньорския пост в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед продължава обезверено да си търси нов старши-треньор, откакто даже Ралф Рангник не може да извади клуба от летаргията, в която изпадна след раздялата си със сър Алекс Фъргюсън. Американското издание ESPN разгласява през днешния ден информация, съгласно която Карло Анчелоти е реалистична алтернатива за „ алените дяволи “ през лятото.

Италианецът понастоящем кара втория си интервал в Реал Мадрид, а по всичко проличава, че ще успее да завоюва шампионската купа в Испания. Това на доктрина би трябвало да му подсигурява най-малко още година на „ Сантиаго Бернабеу “, само че с тима от ранга на „ кралския клуб “ в никакъв случай не се знае.

През миналите месеци обаче за работата на „ Олд Трафорд “ се спрягат най-много имената на Ерик загар Хаг от Аякс и Маурицио Почетино от ПСЖ. Зинедин Зидан също е желан вид от почитателите на отбора, само че от ден на ден издания от Франция са уверени, че той ще застане отпред на „ парижани “.

„ Татко Карло “ през годините си построи имидж на треньор, който подсигурява бързи резултати, тъй че би имало логичност той да поеме Юнайтед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР