Манчестър Юнайтед претърпя тежко поражение с 1:3 като домакин на

...
Манчестър Юнайтед претърпя тежко поражение с 1:3 като домакин на
Коментари Харесай

Ериксен: Трябва да се вгледаме в себе си и да променим нещата

Манчестър Юнайтед претърпя тежко проваляне с 1:3 като хазаин на Брайтън в събота, което бе и второ следващо за тях в шампионата след загубата от Арсенал със същия резултат. „ Червените дяволи “ играха имаха своите положителни моменти през първата част, само че през второто полувреме нещата се утежниха неимоверно за възпитаниците на Ерик загар Хаг.

Кристиан Ериксен, който бе титуляр за своя отбор и изкара цялата среща, призна, че у него и неговите съотборници има огромно отчаяние, е на мнение, че нещо малко не доближава на неговия отбор, с цел да реализира по-добри резултати.

„ Това е тежка загуба. Трябва да се вгледаме в себе си. Променихме някои неща, само че сме разочаровани. Първото полувреме имахме доста шансове, имахме добър надзор. Те притежаваха много топката, само че нямаха положения. След това вкараха гол с първото си състояние и се наложи ние да ги гоним, защото системата им е основана на задържане на топката. Но въпреки всичко имахме шансове да се върнем в мача. Не ни доближават дребните неща. Имахме засада против Арсенал, през днешния ден вкарахме, само че ни анулираха гола. Малките неща ни липсват, малко шанс, с цел да преминем границата и да вземем нещо за напъните си. Всеки мач при започване на сезона, без значение с кого е, е доста значим. Фокусираме се върху нашите мачове, тъй като желаеме да победим без значение от съперника. Но към този момент натрупахме три загуби и това би трябвало да се промени “, съобщи датският полузащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР