Манчестър Юнайтед претърпя поредна тежка загуба от Манчестър Сити с

...
Манчестър Юнайтед претърпя поредна тежка загуба от Манчестър Сити с
Коментари Харесай

Арсен Венгер коментира лошите резултати на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед претърпя поредна тежка загуба от Манчестър Сити с 0:3 през уикенда във Висшата лига, само че по-лошото е, че клубът като че ли е изгубил своята еднаквост и към този момент буди повече страдание, в сравнение с някакви други страсти. Дори Арсен Венгер изрази мнение, че " алените дяволи " са обезсърчителен случай сега.

" Пропастта сред двата отбора става все по-голяма и по-голяма. Човек изпитва страдание за толкоз огромен клуб, като Манчестър Юнайтед, тъй като няма вяра в тима. Не виждам по какъв начин могат да се подобрят на процедура. Отборът е изгубил увереността, качеството и даже духа си през днешния ден ", показа французина в коментарното студио на beIN Spots.

След " Манчестърското дерби " Юнайтед остава с 15 точки в средата на таблицата и головата разлика на отбора към този момент е 11:16, до момента в който Сити продължава да стои покрай първото място с 24 точки, колкото и Арсенал. Тотнъм към този момент е на върха, само че единствено с 2 точки задатък и по-лоша голова разлика от преследвачите.
 Арсен Венгер разяснява вратарската конкуренция в Арсенал
Арсен Венгер разяснява вратарската конкуренция в Арсенал

" Лично аз одобрявам Рамсдейл "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР