Манчестър Юнайтед преживя тежка вечер у дома в двубоя си

...
Манчестър Юнайтед преживя тежка вечер у дома в двубоя си
Коментари Харесай

Тежка вечер за Юнайтед, "дяволите" дадоха свидна жерта и отново не победиха

Манчестър Юнайтед претърпя тежка вечер вкъщи в дуела си със Саутхямптън. Тимът на Жозе Моуриньо направи 0:0 и записа трето поредна тъждество във Висшата лига. Това е четъврти мач подред без триумф за " алените дяволи ", които позволиха загуба и за Купата на Англия.

На всичко от горната страна още в 14-ата минута на мача със Саутхямптън Ромелу Лукаку получи тежък удар в главата и бе сменен наложително.

Първата опция за гол се откри пред Хуан Мата, който получи центиране от Погба, само че ударът му бе неакуратен. Де Хеа пък трябваше да се намесва уверено при удар на Уорд-Праус.

В 33-ата минута играчите на Моуриньо имаха искания за дузпа, откакто топката се удари в ръката на Йошида в наказателното поле. Съдията реши, че съприкосновението не  е съзнателно.

Малко преди почивката Мхитарян центрира към Лингард, който бе непокрит, само че ударът му с глава мина около вратата.

След почивката играта на Юнайтед бе пасивна, а хрумвания напълно липсваха. Саутхамптън пропусна златен късмет да поведе, като съществена причина за това бе следващата блестящата изява на Де Хеа. Испанецът съумя да избие топката след удар на Шейн Лонг.

В 81-ата минута " алените дяволи " най-сетне съумяха да пратят топката в мрежата зад Макарти, само че попадението бе анулирано заради засада. Повторенията демонстрираха, че голът вярно не бе зачерен.

Манчестър Юнайтед отстъпи втората си позиция на Челси, който по-рано през днешния ден реализира триумф с 5:0 над Стоук Сити. " Дяволите " са с 44 точки, до момента в който " сините " имат 45. Манчестър Сити е надалеч на върха с 58 точки и мач по-малко.

Саутхямптън заема 13-ата позиция с 20 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР