Манчестър Юнайтед преговаря за привличането на халфа на Тотнъм Кристиан

...
Манчестър Юнайтед преговаря за привличането на халфа на Тотнъм Кристиан
Коментари Харесай

Ман Юнайтед работи по трансфер на Ериксен

Манчестър Юнайтед договаря за привличането на халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен. Ръководството на " алените дяволи " се надява да завърши договорката до четвъртък, когато затваря трансферният прозорец в Англия. Самият състезател има предпочитание да заиграе на " Олд Трафорд ".

27-годишният швед имаше очаквания, че ще премине в Реал Мадрид това лято, само че испанците се насочиха към други цели. Договорът на Ериксен с лондончани изтича в края на сезона и това е учредената причина клубът да се съгласи да го продаде, с цел да не го изпусне без пари след една година.

Ако Ман Юнайтед не успее да го притегли до четвъртък, се чака към него да дойдат предложения от чужбина, където трансферният прозорец затваря в края на месеца. Ювентус и Атлетико Мадрид имат интерес и евентуално ще насочат оферти на стойност 50 милиона лири, което е много по-малко от желаната към този момент сума от " шпорите ". В Тотнъм се надяват да привлекат Бруно Фернандеш от Спортинг тази седмица, с цел да имат заместител на Ериксен, и по-късно умерено да договарят за продажбата му.

From Friday, re United and Eriksen

Feeling is now that, due to his contract situation, Spurs would rather sell and use money for someone else (Bruno)

But he’s already been cool on United this summerhttps://t.co/xKpGUoOY4Z
— Miguel Delaney (@MiguelDelaney) August 5, 2019
При триумф в договарянията за датчанина, Манчестър Юнайтед без да се тормози ще изчаква развиването на договарянията за продажба на Пол Погба до края на месеца. Французинът е желан от Реал Мадрид и Ювентус, само че към този момент офертите на двата клуба са надалеч от желаните от " алените дяволи " над 100 милиона паунда. Испанците и италианците се пробват да вкарат играчи като замяна, само че до този миг подобаваща оферта не е пристигнала, а Оле Гунар Солскяер има очаквания, че Погба ще остане в клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР