Манчестър Юнайтед представи най-скъпата си лятна покупка Антони. Бразилският флангови футболист

...
Манчестър Юнайтед представи най-скъпата си лятна покупка Антони.
Бразилският флангови футболист
Коментари Харесай

В Манчестър: Юнайтед представи 100-милионната си покупка

Манчестър Юнайтед показа най-скъпата си лятна покупка Антони.

Бразилският флангови футболист идва на " Олд Трафорд " от Аякс в договорка на стойност общо 100 милиона евро.

22-годишният нападател постави подписа си под контракт за 5 сезона с алтернатива за удължаването му с още един.

" Това е необикновен миг в моята кариера. Присъединявам се към един от най-знаковите клубове в света. Благодарен съм на всичко, които имаха вяра в мен, изключително на моето семейство, треньорите и съотборниците ми, тъй като без тях нямаше да бъда тук ", сподели пред уеб страницата на Манчестър Юнайтед новото попъленение.

Антони добре познава мениджъра на " алените дяволи " Ерик загар Хаг. Двамата работиха дружно в Аякс от 2020 година насам.

" Да играя под наставленията на Ерик загар Хаг в Аякс бе съвършено за мен и моето развиване. Неговият футбол и треньорските му способи вадят най-хубавото от мен. Развълнуван съм от това, което той ми сподели за неговите проекти и упоритости в Манчестър. Периодът ми в Аякс бе приказен и постоянно ще помня вярата, която те имаха в мен. Но в този момент е време за ново предизвикателство. Нямам самообладание да се причисля към новите ми съотборници и да изиграя роля във връщането на триумфите в Манчестър Юнайтед ", сподели още бразилецът.

С националния тим на родината си Антони завоюва олимпийската купа предишното лято. За Аякс юношата на Сао Пауло има 25 гола в 82 мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР