Манчестър юнайтед похарчи над 300 милиона паунда от лятото на

...
Манчестър юнайтед похарчи над 300 милиона паунда от лятото на
Коментари Харесай

Похарчените 300 милиона паунда не са достатъчни за титла, каза Жозе Моуриньо

Манчестър юнайтед " похарчи над 300 милиона паунда от лятото на 2016 година, когато Жозе Моуриньо пое мениджърския пост, само че съгласно португалеца това не е задоволително, с цел да се построи първокласен състав. След равенството 2:2 с " Бърнли " на " Олд Трафорд " Специалния посочи, че " Юнайтед " към момента построява отбор, който занапред да се бори за купата.

" Ние сме едвам във втората година на построяването на тим, за който знаете, че не беше измежду най-хубавите в света в последните сезони. Само вижте, че " Манчестър сити " купува крайни бранители на цената на нападатели ", оправда се Моуриньо.

Откакто той дойде на " Олд Трафорд ", " алените дяволи " счупиха върха за най-скъп футболист, привличайки Пол Погба за 89 милиона паунда (105 милиона евро). В първия си сезон Моуриньо купи още Хенрик Мхитарян за 26 млн. паунда и Ерик Баи за още 30. През това лято Специалния съвсем 150 милиона паунда за трима футболисти – Ромелу Лукаку, Неманя Матич и Виктор Линдельоф.

Общо изхарчената сума от него е 314 милиона за 18 месеца. Въпреки това " алените дяволи " са на 12 точки зад " Манчестър сити ", а разликата може да се усили, откакто " жителите " са с мач по-малко.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР