Манчестър Юнайтед победи у дома Бърнли с 3:1 в последния

...
Манчестър Юнайтед победи у дома Бърнли с 3:1 в последния
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед подари победа на Сър Алекс за юбилея

Манчестър Юнайтед победи вкъщи Бърнли с 3:1 в последния мач от програмата на шампионата за календарната 2021-а, откакто поведоха с класическото 3:0 за единствено 35 минути игра на „ Олд Трафорд “. С триумфа отборът направи подарък за 80-годишния празник на своя някогашен треньор  и клубна легенда Алекс Фъргюсън.

В осмата минута ги зарадва Скот Мактоминей, който се възползва от неприятно повеждане на топката от Роналдо и стреля мощно от границата на наказателното поле, с цел да открие резултата с дебютния си гол през сезона във Висшата лига – 1:0.

В 27-ата минута след двойно подаване сред Люк Шоу и Джейдън Санчо последният стреля по диагонала, топката се отклони от капитана на гостите Бен Мий и спря в мрежата на Бърнли за повторно – 2:0.

Не след дълго още веднъж Шоу изведе Кристиано и португалецът отново пропусна, само че в 35-ата минута имаше доза шанс. След мощен изстрел на Скот Мактоминей и интервенция на вратаря топката се удари в страничната греда, но попадна право у Роналдо, който от близко я насочи технично в мрежата, с цел да оформи класиката с 14-ия си гол за сезона.

Три минути по-късно Арън Ленън се възползва от неточност на Ерик Баи, откри място да стреля и с диагонален шут по земя се разписа за 3:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР