Манчестър Юнайтед може да задържи Вут Вегхорст след края на

...
Манчестър Юнайтед може да задържи Вут Вегхорст след края на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед избира между Осимен и Кейн

Манчестър Юнайтед може да задържи Вут Вегхорст след края на сезона, който играе чартърен от Бърнли, само че съгласно медиите на Острова това не изключва входящ трансфер, обвързван с огромен нападател.

Според авторитетния „ The Telegraph “, от „ Олд Трафорд “ желаят през лятото голмайстора на Тотнъм Хари Кейн или Виктор Осимен от Наполи. Вторият е обсъждан като цел №1.

Според изданието, мениджърът Ерик загар Хаг е изправен пред алтернативата който от двамата нападатели, струващи по над 100 милиона паунда, е по-подходящ за тима.

Смята се, че привличането на класен таран да води офанзивата на отбора през идващите години е приоритет за Юнайтед и Тен Хаг би трябвало да реши дали да заложи на потвърдения във Висшата лига Кейн или да даде късмет на Осимен.

Източници от „ Олд Трафорд “ разкриват, че Осимен дава отговор по-добре на профила на Тен Хаг, който желае по-мобилен нападател, предлагащ скорост и физическа мощ, само че да може и да пресира, както и да бележи постоянно голове.

Нидерландецът е следил нигериеца още предишното лято и, макар че има детайли от играта му, в които Тен Хаг не е сигурен, като проблемите му с травми, се отбелязва, че развиването му през този сезон се харесва на мениджъра на „ алените дяволи “.

Сред останалите варианти за Юнайтед се счита, че са Гонсало Рамош от Бенфика, Мохамед Кудус от Аякс и Душан Влахович от Ювентус.

Междувременно на „ Олд Трафорд “ не изключват опцията да се разделят с Антони Марсиал, с цел да финансират привличането на някой от въпросните футболисти, а и в случай че задържат Вегхорст.

Французинът бе притеглен през 2015-а година от Монако, само че по този начин и не съумя да разкрие цялостния си капацитет, като причина за това са и куп травми, които го изтезават през годините.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР