Манчестър Юнайтед излезе с официална позиция по повод вчерашната изява

...
Манчестър Юнайтед излезе с официална позиция по повод вчерашната изява
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с официална позиция по казуса Роналдо

Манчестър Юнайтед излезе с публична позиция във връзка вчерашната изява на Кристиано Роналдо, която провокира бурни реакции. Вчера “червените дяволи ” надвиха над Фулъм с 2:1, а португалската звезда не бе в групата. 
 
 Изповедта на Кристиано Роналдо: Манчестър Юнайтед ме съобщи, след сър Алекс клубът върви единствено надолу Изповедта на Кристиано Роналдо: Манчестър Юнайтед ме съобщи, след сър Алекс клубът върви единствено надолу
Само часове по-късно се появиха и анонсите за негово просторно изявление пред един от известните публицисти на Острова, в което той атакува клуба, съобщи, че се усеща предаден от хора на “Олд Трафорд ” и не храни никакво почитание към Ерик загар Хаг, защото нидерландецът също не бил показал такова към него. 
 В Манчестър Юнайтед останали шокирани от изявлението на Роналдо В Манчестър Юнайтед останали шокирани от изявлението на Роналдо
В позицията на “червените дяволи ” на процедура няма нищо съответно, като от клуба декларират, че занапред ще проверяват обстановката към неговата телевизионна изява и едвам тогава ще бъде взето решение за формата и размера на наказването, което ще му бъде наложено. 
 
 Манчестър Юнайтед и Роналдо: ехтене на обстановка отпреди 20 години, само че с различен основен воин? Манчестър Юнайтед и Роналдо: ехтене на обстановка отпреди 20 години, само че с различен основен воин?

Подчертава се, че фокусът на тима остава върху подготовката за втората част от сезона, която ще стартира след края на Световното състезание в Катар.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР