Манчестър Юнайтед и Нюкасъл ще се изправят срещу сериозна конкуренцията

...
Манчестър Юнайтед и Нюкасъл ще се изправят срещу сериозна конкуренцията
Коментари Харесай

Реал Мадрид подготвя оферта за основна цел на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл ще се изправят против сериозна конкуренцията в лицето на Реал Мадрид за звездата на Нидерландия Коди Гакпо. „ The Mirror “ оповестява, че „ Лос бланкос “ се е присъединил в битката за подписа на 23-годишното крило. „ Червените дяволи “ обмисляха да привлекат играча предишното лято, преди да закупят Антони от Аякс, само че в този момент са възобновили интереса си към футболиста на ПСВ Айндховен след раздялата с Кристиано Роналдо.

Гакпо игра за Нидерландия на Световното състезание, а нападателят означи три гола по време на похода на тима на Луис ван Гаал към четвъртфиналите. 23-годишният Гакпо е в чудесна форма през този сезон, отбелязвайки общо 16 гола за ПСВ и националния тим.

Нюкасъл също се интересува от него, само че клубовете от Висшата лига са изправени пред сериозна конкуренция от Реал Мадрид, който „ приготвя оферта “ за обещаващия състезател и ПСВ е подготвен да изиска „ рекордна сума “ през януари.

„ Трябва да сте реалисти. Когато говорите за Коди Гакпо и цената му - какъв брой клуба могат да купят състезател от подобен диаметър? Говорите за може би 10 или 12 клуба в Европа “, сподели спортният шеф на „ филипсите “ Марсел Брандс в токшоуто „ Eeuwig Trouw “.

„ Трябва да имаш потребност от състезател на тази позиция и да можеш и искаш да похарчиш пари през януари, който нормално е по-малко забързан от лятото. Тепърва следва да забележим дали ще се случи. Той няма уговорка или нещо сходно. И не сме са договаряли за никаква сума, само че в случай че пристигна верният клуб, Коди би желал да си отиде там. Все отново това би трябвало да е рекорден трансфер за ПСВ. Тогава знаете в каква посока би трябвало да отиде обстановката “, добави Брандс.

Manchester United and Newcastle face competition from Real Madrid for Holland hotshot Cody Gakpo |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР