Манчестър Юнайтед гостува на Севиля в мач реванш межу двата

...
Манчестър Юнайтед гостува на Севиля в мач реванш межу двата
Коментари Харесай

Севиля - Манчестър Юнайтед, Рашфорд и Шоу са на скамейката

Манчестър Юнайтед гостува на Севиля в мач реванш межу двата тима от 1/4-финалите в Лига Европа. Първата среща в Англия приключи 2:2 и остави много въпросителни, на които двата отбора ще би трябвало да отговорят довечера на “Рамон Санчес Писхуан ”.

Наставникът на домакините Хосе Луис Мендилибар този път залага на голмайстора Юсеф Ен-Несири, който бе оставен на скамейката в първата среща, само че имаше основна роля след появяването си на терена. Интересно е и решението опитният Хесус Навас да бъде подложен като десен бек, където ще би трябвало да се оправя с бързия Антони от съперника.

Добрите вести за мениджъра на гостите Ерик загар Хаг е завръщането на контузените Маркъс Рашфорд, Люк Шоу и Тайлър Маласия, само че и тримата сядат на скамейката. Единствено Марсел Забитцер, който вкара двете попадения за Манчестър Юнайтед в първата среща, е титуляр след своята контузия и заема мястото на Бруно Фернандеш, който пък е осъден. В сърцето на защитата ще работят Хари Магуайър и Виктор Линдельоф, а като ляв бек играе Диого Далот.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР