Манчестър Юнайтед гостува на Реал Сосиедад в решаващ мач за

...
Манчестър Юнайтед гостува на Реал Сосиедад в решаващ мач за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед гони задължителна победа срещу Сосиедад

Манчестър Юнайтед гостува на Реал Сосиедад в решителен мач за първото място на група Е на Лига Европа. Срещата е с начален час 19:45 и може да я гледате онлайн по MAX Sport 3.

Домакините от Испания са първи с 15 точки в групата и са позволили едвам един гол в шампионата, като даже и тъждество през днешния ден ще ги остави на първа позиция. Сосиедад има едвам една загуба като хазаин в последните си шест мача във всички шампионати. Срещата пропущат Андер Баренечеа, Такефуса Кубо, Мартин Меркеланс, Айхен Муньос, Микел Оярсабал, Умар Садик и Давид Силва, като всички лекуват травми. Първата среща сред тези два тима бе извоювана от испанците с 1:0 на " Олд Трафорд ".

" Червените дяволи " стартират да напипват правилния темп при новия треньор Ерик загар Хаг и към този момент са непобедени в 8 мача във всички шампионати. Очаква се Манчестър Юнайтед да преследва успеха през днешния ден, с цел да избегне среща с тим, приближаващ от Шампионската лига, още в първия елиминационен кръг. Аут за мача са Антони, Рафаел Варан и Антони Марсиал заради разнообразни контузии, а Джейдън Санчо е болен и се чака също да не вземе присъединяване в срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР