Манчестър Сити за втори пореден сезон е шампион на Англия.

...
Манчестър Сити за втори пореден сезон е шампион на Англия.
Коментари Харесай

Манчестър Сити отново шампион

" Манчестър Сити " за втори следващ сезон е първенец на Англия. Отборът на Пеп Гуардиола си свърши работата в последния кръг и завоюва с 4:1 гостуването си на " Брайтън ". Така " жителите " надвиха в една изключителна борба за купата, като приключиха с впечатляващите 98 точки, единствено с една повече от " Ливърпул ". " Сити " приключи сезона в серия от 14 следващи победи в шампионата.

Брайтън се държеше в първия половин час и даже поведе след гол на Глен Мъри в 27-ата минута. Попаданието накара играчите на Ман Сити да реагират като ужилени. Те изравниха секунди по-късно след гол на Агуеро, а до почивката към този момент водеха, откакто Лапорт се разписа с глава. През второто полувреме Марез и Гюндоган вкараха за крайното 1:4.

За Манчестър Сити това е шеста купа в историята. Отборът има късмет за требъл през този сезон, откакто към този момент си обезпечи Купата на Лигата и му следва край в Купата на Англия. Гуардиола пък подвига шести трофей, откогато дойде на " Емиратс ". Той става първенец за осми път след три трофеи с Барселона и три с Байерн. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР