Манчестър Сити спечели по безапелационен начин гостуването си на Астън

...
Манчестър Сити спечели по безапелационен начин гостуването си на Астън
Коментари Харесай

Ман Сити разпиля Астън Вила с 6:1

Манчестър Сити завоюва по решителен метод гостуването си на Астън Вила, в дуела сред двата отбора от програмата на 22-ия кръг на Висшата лига.

" Гражданите " се постановиха с 6:1, като осъществиха първите си 4 попадения още в границите на откриващата част от мача. " Небесносините " принудиха част от почитателите на домакините да изоставен трибуните след 29 минути игра, в които резултатът към този момент бе " типичен " в интерес на гостуващия гранд. Запалянковците очевидно не съумяха да преодолеят това, че съставът им беше попиляван във всяка зона от терена, като изглеждаше по този начин, като че ли бранителите на Вила са напуснали терена още при започване на мача.

Само за 6 игрови минути Рияд Марез се разписа на два пъти, като даде преднина на отбора си в 18-ата, а по-късно още веднъж бе прецизен и в 24-ата минута. Сред най-активните на терена, по традиция, бе Кевин де Бройне, който не спираше да зарежда съотборниците си с точни извеждащи подавания. Самият той не стреляше към задачата, само че осигуряваше всичко належащо на останалите, с цел да разкрият те голмайсторските си качества. В 28-ата минута още веднъж той прати топката към Серхио Агуеро, който от границата на наказателното поле, напълно несмущаван, изстреля същински снаряд в мрежата за 0:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР