Манчестър Сити ще започне преговори за нов договор с Едерсон.

...
Манчестър Сити ще започне преговори за нов договор с Едерсон.
Коментари Харесай

Манчестър Сити започва преговори за нов договор с бразилски национал

Манчестър Сити ще стартира договаряния за нов контракт с Едерсон. 30-годишният бразилски вратар има още две години до края на сегашния си контракт, само че все пак " жителите " имат вяра, че е изцяло разумно да се обезпечат услугите на стража за още по-дълго време и то допустимо най-скоро, написа Daily Star.

От идването си за 35 милиона паунда през юли 2017 година от Бенфика Едерсън се трансформира в неизменима част от състава на Хосеп Гуардиола и завоюва пет пъти Висшата лига, два пъти ФА Къп, четири Купи на Лигата, както и Шампионска лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание.
 Манчестър Сити се класира за полуфиналите на ФА Къп след два гола на Силва
Манчестър Сити се класира за полуфиналите на ФА Къп след два гола на Силва

Вижте детайлности

Сега бразилецът печели по 120 000 паунда на седмица, само че се чака заплатата му да скочи до 200 000 паунда на седмица. В миг стражът е отвън игра, откакто се контузи по време на дербито с Ливърпул (1:1) предходната седмица.

На " Етихад " се надяват да убедят и резервата на Едерсон - Щефан Ортега да удължи престоя си. 31-годишният немски вратар, който дойде като свободен от Арминия Билефелд през лятото на 2022-а година има единствено една година от сегашния си контракт.

Смята се, че Ортега, който получава по 55 хиляди паунда на седмица, желае да бъде номер едно под рамката на вратата и по тази причина е подготвен да напусне клуба през лятото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР