Манчестър Сити ще предаде съвсем скоро титлата в Премиър лийг

...
Манчестър Сити ще предаде съвсем скоро титлата в Премиър лийг
Коментари Харесай

Бербатов: Сити може да завърши сезона с три трофея

Манчестър Сити ще съобщи напълно скоро купата в Премиър лийг в ръцете на Ливърпул, само че отборът на Джосеп Гуардиола има огромен късмет да завоюва Шампионската лига и по този начин да компенсира неособено сполучливия си сезон във Висшата лига. Така счита някогашният голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

Голямо пресилване е сезонът на Сити да бъде определян като някакво тотално оскърбление. Ливърпул заслужава да завоюва лигата. Те направиха голяма поръчка с отличната си акция.

За Сити и Гуардиола ще бъде мъчно да сдадат купата. Точковата разлика е мъчителна, само че да се надяваме, че ще си вземат поука от това и ще се приготвят за идващия сезон. Не мога да си показва, че в Сити просто ще се предадат и ще оставят Ливърпул да завоюва всичко от в този момент нататък. Да не забравяме, че Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Челси и Арсенал имат проблеми през този сезон, само че през идващия всички те биха желали да бъдат в борбата за купата.

Сити продължава в Шампионската лига и в случай че съумеят да я завоюват, това ще компенсира неприятната форма в Премиър лийг. Това ще бъде голямо достижение и ще им помогне да не помнят сезона във Висшата лига. Сити може да не взе участие в шампионата през идващия сезон, тъй че в този момент обезверено ще желае да завоюва шампионата.

Имаше спекулации за бъдещето на Гуардиола, само че мисля, че в Сити са задоволително умни, с цел да го задържат. Аз желая той да остане, тъй като виждам Висшата лига и желая да продължа да следя неговите треньорски умения. Мисля, че той обича борбите с Юрген Клоп, Жозе Моуриньо, Карло Анчелоти и другите огромни треньори в Премиър лийг. Той знае какъв брой особено е това състезание. Ако напусне в този момент, би признал, че се е провалил и не може да се оправи с предизвикването, което Ливърпул му насочи. Не виждам причина да си тръгне.

Сити продължава и във ФА Къп. Въпреки че ще им е мъчно да завоюват шампионата още веднъж, те имат късмет да го създадат. Вече взеха Купата на лигата, тъй че могат да завършат сезона с три трофея ", разяснява Берба пред betfair.

Most occasions scoring 5+ PL goals since Pep Guardiola was appointed @ManCity manager in July 2016
17 – Man City
9 – Liverpool
9 – Tottenham
7 – Arsenal
5 – Chelsea pic.twitter.com/cJwNPcok7W
— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) June 22, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР