Капитанът Върджил ван Дайк все още не е получил оферта

...
Капитанът Върджил ван Дайк все още не е получил оферта
Коментари Харесай

Върджил ван Дайк още не е получил нов контракт от Ливърпул

Капитанът Върджил ван Дайк към момента не е получил оферта за нов контракт от британския Ливърпул, само че ще направи всичко по силите си, с цел да помогне на новия управител на " мърсисайдци " Арне Слот, предава организация Ройтерс.

Ван Дайк, Мохамед Салах и Трент-Александър Арнолд ще влязат в последните 12 месеца от договорите си с " алените ". Нидерландецът акцентира, че " измененията не са лесни ", само че също по този начин увери, че има вяра в клуба за вземането на верни решения. Слот бе определен за заместител на дългогодишния ментор Юрген Клоп, който през вчерашния ден управлява последния си дуел.

" Моето бъдеще не е значимо тъкмо в този миг. Мисля си обаче, че в случай че някой ден стигна до сходна разлъка с Ливърпул, както го направи Клоп, няма да мога да сдържа сълзите си. Той несъмнено ме изненада ", сподели бранителят на " мърсисайдци ".

" След европейското състезание ще ни бъде нужна хубава отмора, другояче ще си навлечем проблеми през сезона. Надявам се новият управител да е помислил върху това. Заинтригуван съм от него и имам доста въпроси. Ще забележим какво ще стане, само че ние ще го поддържаме във всичко, което желае да направи, добави той.

" Трябва да останем задружни и да му дадем късмет да покаже какво е кадърен да направи с тази група футболисти, както и с тези, които занапред ще идват. Всички знаят, че към Ливърпул упованията са големи и е значимо да бъде извлечен максимумът от всеки футболист на тима ", приключи ван Дайк.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР