Манчестър Сити се насочва към сблъсъка във Висшата лига във

...
Манчестър Сити се насочва към сблъсъка във Висшата лига във
Коментари Харесай

Гуардиола: Хората изискват много от нас, трябва да живеем с това

Манчестър Сити се насочва към конфликта във Висшата лига във вторник против Брентфорд с четири точки закъснение от водача Ливърпул, само че мениджърът Пеп Гуардиола сподели, че неговият тим не изпитва спомагателен напън, въпреки че битката за купата навлиза в решителна фаза.

Сити, непобеден в последните си девет мача в лигата, е трети в класирането с 53 точки, четири зад водача Ливърпул и две зад Арсенал, само че с мач по-малко.

След като пропуснаха шанса да излязат отпред в таблицата след домакинското тъждество 1:1 против Челси в събота, Сити може да се изкачи на второ място при възможна победа в отсрочен мач против 14-ия Брентфорд, който им нанесе последното домакинско проваляне през ноември 2022 година
 Гуардиола разяснява положението на Грийлиш
Гуардиола разяснява положението на Грийлиш

Ето детайлности

" Няма спомагателен напън. Напрежението е едно и също във всеки мач. Като цяло бяхме повече от прилични против Челси, само че знам нашите стандарти - не е елементарно да ги поддържаме дълго, дълго време, само че ние го направихме. Ако бяхме спечелили с 3:0 против Челси, огънят щеше да е същият, с цел да спечелим идващия мач.

Хората изискват от нас... Трябва да живеем с това. Знаем какъв брой е мъчно ", сподели Гуардиола.

" Имах това прекарване в моите предходни клубове, изключително в Барселона. За мен е чест. Знаем какво е и би трябвало да продължим да вършим това, което вършим ", добави той.

Гуардиола е удовлетворен от представянето на тима си този сезон.

" Откакто загубихме от Астън Вила, спечелихме мачовете си и бяхме по-добри, само че не мога да подсигурявам нищо - само че към момента сме в борбата ", сподели още Гуардиола.

Сити ще бъде без крилото Джак Грийлиш и бранителя Йошко Гвардиол, които са контузени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР