Арне Слот е неубедително“ назначение от Ливърпул и ще върви

...
Арне Слот е неубедително“ назначение от Ливърпул и ще върви
Коментари Харесай

Арне Слот нарече „Ерик тен Хег под прикритие“ като повдигнати съмнения относно бъдещия шеф на Ливърпул

Арне Слот е „ неубедително “ предопределение от Ливърпул и ще върви по същия метод като Ерик загар Хег в Манчестър Юнайтед, съгласно Ричард Ключове.

Слот би трябвало да наследи Юрген Клоп в Ливърпул това лято, откакто Червените се договориха за отплата с Фейенорд за холандеца. 45-годишният състезател впечатли хората, които вземат решения в Ливърпул, като завоюва Ередивизи предишния сезон и подвигна купата на Холандия през уикенда.

Шефът на Fenway Sports Group Майкъл Едуардс и бъдещият състезателен шеф на Ливърпул Ричард Хюз са толкоз запалени по Slot, че разпределят компенсационен пакет, който може да доближи £13 милиона. Те работят бързо, с цел да изпреварят евентуалната конкуренция от Байерн Мюнхен, който заменя Томас Тухел това лято.

Слотът има доста фенове, само че Кийс и сътрудника му от beINSPORTS Анди Грей не са измежду тях. Помолен да оцени решението на Ливърпул, някогашният нападател на Евертън Грей сподели: „ Дясно от лявото поле. Нямам визия от кое място пристигна. Ако ми бяхте дали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР