Манчестър Сити се класира за полуфиналите в Шампионската лига и

...
Манчестър Сити се класира за полуфиналите в Шампионската лига и
Коментари Харесай

Байерн - Манчестър Сити 1:1: Гражданите“ отново ще се изправят срещу Реал на полуфиналите в Шампионската лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Манчестър Сити се класира за полуфиналите в Шампионската лига и още веднъж ще срещне кошмара си от предходната година, а точно Реал (Мадрид). " Гражданите " отстраниха Байерн (Мюнхен) на полуфиналната фаза след тъждество 1:1 във втората среща реванш на " Алианц Арена " и с общ резултат 4:1 не престават напред. А ремито бе изцяло задоволително за играчите на Хосеп Гуардиола след разгромната победа преди седмица над баварците в Манчестър.

Първото полувреме приключи без голове, като в 37-та минута Ерлинг Холанд получи опцията да открие след 11-метров углавен удар. Головата машина на британския отбор не съумя да осъществя, само че все пак през втората част се реваншира за пропуща си. В заключителните минути на срещата Джошуа Кимих изравни още веднъж от дузпа за " Байерн ", само че домакините по този начин и не се приближиха до мечтания поврат.

По този метод „ жителите “ се класираха за полуфиналите на шампионата, където ще се изправят против Реал Мадрид в повтаряне на конфликта сред двата отбора от същия стадий на конкуренцията през предходната година.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР