Манчестър Сити разгроми Ливърпул с 5:0 в мач от четвъртия

...
Манчестър Сити разгроми Ливърпул с 5:0 в мач от четвъртия
Коментари Харесай

"Манчестър Сити" унижи "Ливърпул"

" Манчестър Сити " разгроми " Ливърпул " с 5:0 в мач от четвъртия кръг на Висшата лига. " Гражданите " се възползваха от изгонването през първото полувреме на Садио Мане поради жесток удар в главата на вратаря Едерсон и тотално унижиха мърсасайдци, нанасяйки най-тежкото проваляне на Юрген Клоп в британския хайлайф.

Серхио Агуеро откри резултата за домакините в 24-ата минута, а в 37-ата минута Мане беше изпъден. Сенегалският национал влезе остро с високо вдигнат крайник против Едерсон и получи пряк червен картон. Стражът на " жителите " напусна терена и незабавно бе откаран в болница.

В добавеното време на първата част Габриел Жезус удвои преднината на " Сити ". Играчите на Пеп Гуардиола продължиха да управляват събитията на " Етихад " и в 53-ата минута Жезус вкара втория си гол в мача за 3:0.

Влезлият като запаса Лерой Сане означиха останалите две попадения за крайния триумф.

С тази победа " Манчестър Сити " събра 10 точки и се изкачи краткотрайно на върха във Висшата лига. Първото проваляне за " Ливърпул " от началото на тази акция остави отбора на пета позиция със седем точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР