Манчестър Сити продължава да с плановете си за грандиозна лятна

...
Манчестър Сити продължава да с плановете си за грандиозна лятна
Коментари Харесай

Манчестър Сити не обмисля да отмени звездната си селекция, въпреки избухналия скандал

Манчестър Сити продължава да с проектите си за грандиозна лятна селекция и привличането на две от звездите на британския народен тим - Хари Кейн и Джак Грийлиш за общата сума от 225 милиона паунда, оповестява на днешните си страници вестник “Сън”.

Избухналият през вчерашния ден на ново скандал към нарушаването на Финансовия Феърплей от “гражданите” и следствието, което тече против тях от страна на ФА, най-малко към този миг няма да повлияят на проектите на управлението за огромна селекция.

От Сити не престават с опитите си да убедят Тотнъм да понижи цената от 170 милиона паунда, каквито индикации имаше през предходната седмица. Тогава разнообразни медии на Острова твърдяха, че първенците въпреки всичко ще се съгласят да платят цена от порядъка на 150 милиона паунда. Другият вид, който управлението експлоатира интензивно, е в договорката да бъде включен най-малко един състезател, който да поеме в посока Лондон и по този метод да се понижи сумата, която би трябвало да бъде платена.

Ситуацията с Грийлиш е още по-неясна, защото самият състезател не е взел решение дали желае да напусне Астън Вила. Смята се, че от бирмингамци ще изискат за своя капитан към 100 милиона паунда, само че до този миг от Сити не са влизали в каквито и да било контакти с клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР