Манчестър Сити очаква труден мач срещу Лутън Таун в петия

...
Манчестър Сити очаква труден мач срещу Лутън Таун в петия
Коментари Харесай

Гуардиола: Лутън практикува директен футбол и има много качества

Манчестър Сити чака сложен мач против Лутън Таун в петия кръг в шампионата за купата на Футболната асоциация на Англия, съобщи мениджърът на британския първенец Пеп Гуардиола.

През предишния сезон " небесносините " победиха с трофея в най-стария футболен шампионат в света за седми път в своята история след победа с 2:1 против градския си съперник Манчестър Юнайтед.

" Няма значение дали се изправяш против отбор от върха на класирането или против някой от средата на таблицата. Предизвикателството изисква да се играе без боязън. Те практикуват пряк футбол и имат доста качества. Показват чудесно придвижване с топката. Играем като посетители на клуб от Висшата лига и не чака да ни бъде елементарно. Нямам никакво подозрение, че ще опитаме да спечелим и в този момент. Тренираме в този момент и всички наподобяват добре ", разяснява Гуардиола пред медиите.

Сити гостува на Лутън във вторник вечерта, откакто в събота победи мъчно с 1:0 като посетител Борнемут във Висшата лига, където се намира на втора позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР