Манчестър Сити и Лестър Сити си дават спор в интригуващ

...
Манчестър Сити и Лестър Сити си дават спор в интригуващ
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ман Сити vs. Лестър 4:2, гостите върнаха един гол

Манчестър Сити и Лестър Сити си дават спор в завладяващ конфликт от 19-ия кръг в британската Висша лига и играят Кевин Де Бройне откри в петата минута. Риад Марез удвои от дузпа в 14-ата минута, а седем по-късно се разписа и Илкай Гюндоган. Рахийм Стърлинг порази за четвърти път вратата на гостите с гол от дузпа в 25-ата минута.

Пеп Гуардиола прави две промени от успеха против Нюкасъл. Родри липсва в състава на „ жителите “, а на негово място стартира Фернандиньо, който за четвърти път започва като титуляр в мач от Премиър лийг този сезон. Габриел Жезус сяда на пейката, а на негово място в състава е Илкай Гюндоган. Фил Фодън и Джак Грийлиш остава отвън групата поради дисциплинарни прегрешения.

✨ Your Boxing Day City XI ✨

XI | Ederson, Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko, Fernandinho (C), De Bruyne, Gundogan, Bernardo, Mahrez, Sterling⁰⁰
SUBS | Steffen, Carson, Ake, Jesus, Grealish, Kayky, Foden, Mbete, Palmer |
— Manchester City (@ManCity)
Брендан Роджърс е заставен да направи шест промени от тима, който победи Нюкасъл в последния мач на „ лисиците “ в шампионата против Нюкасъл. Тимоти Кастан, Чаалар Союнджу, Джони Еванс, Вилфред Ндиди, Харви Барнс и Патсон Дака не могат пъкъл стартират, до момента в който на тяхно място са Марк Олбрайтън, Даниел Амарти, Яник Вестергаард, Адемола Луукман, Айосе Перес и Келечи Ихеаначао. Джейми Варди пък е на пейката.

Here's a look at how we start for
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР