Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана

...
Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана
Коментари Харесай

Екзотичната Манал с първи думи след отпадането от "Х фактор"

Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана борба с девойките от Treasures. Трите дами избраха “Хубава си моя горо “, до момента в който Мели реши да утвърди наличието си на сцената със Strong enough на Шер. “За мен беше голямо наслаждение да съм част от X Factor ”, показа британската актриса.
Вторият лайв концерт се трансформира в същинска приказка с мрачни детайли на Хелоуин и обичани герои от киното. “Радвам се, че възприемаш нещата, които приказваме по време на подготовката. Беше доста добър. Единственото, което би трябвало да създадем, е да счупим стената сред теб и публиката “, посъветва Криско Теодор, който е един от участниците в тима на хип хоп звездата.

Манал Ел Фейтури порази жури и аудитория с парче на Еминем и Риана и необикновен рап. “Тази сцена е една магия и не желая тя да стопира за мен “, показа Ева, която провокира бурни възгласи с ария на SIA. Група Treasures се завърна на сцената, с цел да се оправдава с вокално единение и атрактивна визия.

4Magic се трансфораха в герои от Алиса в страната на чудесата, включвайки към тестето карти с аса и сърца, ария на Лейди Гага. Четирите дами за първи път посяха подозрение в журито, което показа, че чака да види още веднъж безкомпромисното им наличие. Adam Lambert се оказа предизвикателство за Иван Димитров, който се озова на кръстопът сред сериозна режисура и особеностите на песента. Милена Цанова излезе от зоната на комфорт, показвайки по-обрана страна във вокалното си показване.

“Най-убедителното вокално осъществяване и наличие за вечерта. Прикова погледа ми и не те изпуснах до края! “, съобщи Заки за осъществяването на Йоана, която влезе в ролята на Калиси от Game of Thrones. Именно това осъществяване сплоти журито във висока оценка след полемиката за показване на други финалисти. “Възхищавам се на издръжливостта ти. Мога единствено да кажа на публиката: “Внимание, има страховит актьор на сцената! “, беше комплиментът на Саня към Джини, която трансформира Sweet Dreams в свое парче.

" На четиримата ментори желая да благодаря за удивителните мнения и опцията да бъда част от приключението „ Х фактор”. За мен беше наслаждение да работя с Велизар Соколов – Заки, Станислава Армутлиева, Криско и Любо Киров, както и с целия екип. " Това написа хубавицата в обществената мрежа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР