Мamma Mia! Отново заедно - продължение на популярния мюзикъл ще

...
Мamma Mia! Отново заедно - продължение на популярния мюзикъл ще
Коментари Харесай

Играй и спечели с новата игра "Mamma Mia! Отново заедно"

Мamma Mia! Отново дружно " - продължение на известния мюзикъл ще бъде по кината на 20 юли, само че преди този момент може да участвате в играта на " Дневник " и " Форум филм България " и да спечелите специфични награди, свързани с кино лентата:

- 1 брой плажна хавлия;
- 6 броя чанти;
- 2 комплекта сантиментални свещи;
- 1 брой плажна чанта;
- 2 броя дисовек с истинския саундтрак от филма;
- една двойна покана за мюзикъла Mamma Mia! в Софийската опера и балет на 21 юли от 11.00 ч.

Играта стартира на 9 юли (правилата и изискванията й апелирам прочетете тук) и ще бъде в две равнища. Може да отговаряте на въпросите от първото незабавно тук. То ще продължи до края на деня на 15 юли. А незабавно по-късно на 16 юли стартира второ равнище. То завършва на 22 юли в среднощ.

Всеки, който е дал отговор вярно на най-малко единия от въпросите в играта - ще взе участие в жребия за премиите на 23 юли. Само за премията, която е покана за мюзикъла Mamma Mia! жребият ще бъде теглен на 16 юли и в него вземат участие всички дали правилен отговор в първото равнище на играта.

В играта може да взе участие всеки консуматор, регистриран в id.capital.bg. От един профил може да се дава отговор единствено един път във всяко равнище. След като един път изберете отговор в равнище на играта и натиснете бутона " Отговори " - той се запомня и нямате опция да променяте избора си.

" Дневник " и " Форум филм " ви пожелават триумф.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Mamma Mia! (2)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР