Маминият златен син на Софи Маринова, Лоренцо, е бил арестуван

...
Маминият златен син на Софи Маринова, Лоренцо, е бил арестуван
Коментари Харесай

Маминият златен: Арестуваха Лоренцо на Софка, в джобчето – дрога

Маминият златен наследник на Софи Маринова, Лоренцо, е бил задържан в София. У него е открито бяло прахообразно вещество.

36-годишен мъж бил спрян от служителите на реда от Пето районно при Столична дирекция на вътрешните работи за инспекция, до момента в който карал автомобила си. С него били още двама младежи, а един от тях се оказва 21-годишният Лоренцо.

Именно у него столичните служители на реда откриват мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество. Най-вероятно кокаин

Това не е първият конфликт на Лоренцо със закона.

Преди година изпълнителят беше разгласен за общодържавно търсене, откакто на 21 септември на контролно-пропусквателен пункт Русокастро е арестуван джип с 9 незаконни мигранти, каран от 24-годишния Иван С. от София.

При първичните разпити Иван загатнал, че Лоренцо му дал колата и му заречен пари.

Пред проверяващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.

На стори в Instagram той изрично отхвърли изказванията: “Да ви кажа единствено тъй като ме побъркахте, никой не ме търси. Всичко това е цялостна пунта, не мога да допускам, че има хора, които имат вяра ”, написа Лоренцо.

По-рано тази година пък арестуваха някогашния мъж на Софка – Гринго

Давидов е нападнал с нож собствен съгражданин поради остарял спор посред им и го заплашил, че “ще го направи на две части ”.

Гринго дължал огромна сума пари на въпросния мъж, а по-късно се покрил. Вчера двамата инцидентно се засекли в автомивката и напрежението ескалирало. Давидов извадил нож и нападнал, само че мъже разтървали двамата врагове.

Гринго си тръгнал от мястото на абсурда, само че по-късно бил задържан. Давидов и различен път е арестуван, като преди време даже лежа в пандиза.

Източник: NOVA

Още вести четете в категорията Крими&Темида

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР