Мамчето на Фермата разтърси всички с това признание какво би

...
Мамчето на Фермата разтърси всички с това признание какво би
Коментари Харесай

Иван и Андрей ще си скубят косите: Мажена разкри нещо разтър...

Мамчето на " Фермата " раздруса всички с това самопризнание какво би направила с огромната премия

Ако лекарката Мажена бе спечелила „ Фермата “, щеше да подари парите на болничното заведение „ Света София “, в която работи. Това твърди акушерката на Криско, Мария Илиева и Димитър Рачков в изявление за Woman.bg. Според нея 100 хиляди лв. заслужава Иван. „ Според мен, " Фермата " би трябвало да завоюва човек, който е правилен, обективен, толерантен и отборен състезател. За мен това е Иван “, безапелационна е докторката.
 
„ Влязох във " Фермата ", с цел да преживея едно по-различно премеждие, да избягам от всекидневието си и да се предизвикам, само че също и да покажа, че дамите над 50-годишна възраст към момента са в разцвета на силите си. Като подарък от предаването си взимам страстта, другарството и опита. Доказах, че дамите на моята възраст не би трябвало да се отхвърлят, а да сграбчват всеки миг от живота, тъй като всяка секунда е неповторимо прекарване. Смятам, че това се видя и на екрана “, разяснява тя.

Най-голямо наслаждение ми доставяше грижата за животните. За мен беше предизвикателство да предотвратя проблем с вимето на една от кравите. Почувствах се доста задоволена и от грижите към дребното, изоставено теленце Рошко. Направих всичко допустимо то да не усети неналичието на майка си. Не ми е било мъчно в стопанството, прекарването ми носеше основно наслаждение “, изяснява Мажена.

В родината е майката на лекарката, само че тя е безапелационна, че не съжалява за избора си да живее у нас. „ Тук е моята обич, моето семейство, моите другари и сътрудници. Полша си остава моята татковина. В България ме нервира криворазбраната цивилизация “, споделя още Мажена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР