Мама Ивелина се чекне с гаджето си в Кавали“ Любопитен факт

...
Мама Ивелина се чекне с гаджето си в Кавали“
Любопитен факт
Коментари Харесай

Майката на Дебора се чекне в клуба на Жоро Касапина ден след протеста срещу зверството (ПЪРВА ЧАСТ + ХИТ СНИМКИ)

Мама Ивелина се чекне с гаджето си в „ Кавали “

Любопитен факт е, че фотоси от празненството на Ивелина Михайлова са оповестени от клуба в обществените мрежи, само че след това са изтрити.

Хронологията сочи, че закононарушението над 18-годишната ученичка се разиграва на 26 юни. Първоначално 26-годишният Георги Николаев Георгиев е арестуван за 72 часа на 28 юни и упрекнат, че е нападнал и нанесъл 21 порезни рани с макетен нож на Дебора Михайлова. На 1 юли Районният съд дефинира най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража, приемайки, че е нанесъл междинни телесни повреди.

На такава „ веселба “ е била майката на Дебора единствено ден след националния митинг против насилието, извършен в 40 града

 

Георги Георгиев апелира и на 5 юли второинстанционният Окръжен съд го освобождава с претекст, че експертизата демонстрира нанасяне на леки телесни повреди. Такова е и мнението, и настояването на прокуратурата.

Около 20 дни по-късно казусът стана медийно прочут, откакто майката на Дебора описа за него първо пред Радио Стара Загора.

Едва по-късно на 31 юли Георги Георгиев още веднъж е арестуван, този път за отправени закани към жертвата. Тогава Районният съд остави мъжът в ареста с претекст, че е налице обоснованото съмнение, че точно обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност. Защитниците на Георгиев оповестиха, че той ще апелира, както и че не се признава за отговорен.

Същата вечер десетки хиляди хора излязоха на митинг против насилието и в поддръжка на измъчваното момиче в 40 български града.

На идващия ден майката на Дебора, на инат на ужаса, отива в „ Кавали “ с гаджето си и стартират зверски осъществявания, почтени за порнофилм.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР