Мама го удуши, казала Габриела, опитвайки се да се измъкне

...
Мама го удуши, казала Габриела, опитвайки се да се измъкне
Коментари Харесай

Красимира Трифонова за Пейо: Сега е на по-добро място – в ада

Мама го удуши, споделила Габриела, пробвайки се да се измъкне „ суха “

„ Сега е на по-добро място – в пъкъла “. Това споделила тъщата на Пейо Пеев – дипломатката Красимира Трифонова пред проверяващите, с което ги шокирала. Тя въобще не изпитвала страдание и отказала да даде други пояснение.

При първия разпит щерка й признала, че Красимира е килърката на Пейо. „ Мама го удуши “, споделила тя, само че след това отказала да удостовери показанията си пред съда, а в този момент тези изказвания няма да бъдат взети под внимание, защото е кръвна родственик по права линия и законът й дава право да се откаже да дава сведения, които биха уличили майка й, написа вестник „ Телеграф “, базирайки се на лични източници от Министерство на вътрешните работи.

Полицейските управляващи имали съществени доказателства против Габриела и Красимира. Оказва се, че те са позволили груба неточност, която ги уличава в бруталното закононарушение.

Тъщата Красимира е заляла тялото на Пейо със алкохол, затворили са го в автомобила му, оставили са колата в полите на Витоша и са драснали клечката, само че не се сетили да отворят прозорците и защото всичко било затворено, кислородът бързо приключил и огънят угаснал, оставяйки натрупа на Пейо и куп улики по случая.

Как е осъществено убийството?

На 18 януари двете поканили Пейо за среща. В 21.13 часа камерата снима по какъв начин автомобилът стартира гневно да се тресе, най-вероятно от битката, която се развихря в него. Точно два пъти вратата на Пейо се отваря, само че някой бързо се протяга и я затваря. Предполага се, че това е Габриела, която съгласно обвиняването се е хвърлила върху гърдите му да го придържа, до момента в който майка й го души.

Първоначално проверяващите получили информация, че дамите сякаш извели и кучето, по тази причина предположили, че са удушили Пейо с каишката. При огледа на колата обаче в нея бил открит кабел, който е даден за проучване. Ако по него се открие ДНК от жертвата, то ще е изрично ясно, че с него е бил удушен.

След като Пеев е премахнат, минават 26 минути, в които нищо не се случва. Изведнъж колата потегля и изчезва от обсега на камерата. В 21.39 часа на друга камера в региона се вижда по какъв начин Габриела слиза от колата, а тя продължава, само че към този момент убитият Пеев се счита, че е на мястото до водача. Според обвинителите най-вероятно в този близо половин час жените са преместили тялото му на пасажерското място, с цел да може тъщата да кара.
   
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР