Мълвата, че фолк миньончето Мария е в очакване на не

...
Мълвата, че фолк миньончето Мария е в очакване на не
Коментари Харесай

Лъже ли Мария, че очаква близнаци?

Мълвата, че фолк миньончето Мария е в очакване на не една, а две чеда се оказаха цялостен фарс. Това стана ясно от един от последните й постове, където обаче Отварачката не се обясняваше по тематиката, а просто и ясно сподели по какъв начин минава всекидневието й. В случая тя показва по какъв начин прави извънредно натоварващи извършения за дупе, които изрично не биха били целесъобразни в случай че певицата е бременна с близнаци.

"На 40 години няма по какъв начин по този начин да натоварва седалището. Още повече, че на времето мъчно забременя и с Марая и като цяло имаше куп несполучливи опити да подари с правоприемник Християн Гущеров ", разясняват в средите.

Възможно е изпълнителката на "Пайнер " преднамерено да пуска партенки за бебе, с цел да може да нервира някогашната жена на сегашния си брачен партньор Мирослав. Двете имаха медийни разправии посредством анонимни имейли изпратени до редакциите, в които се "хранеха " устойчиво, като информацията беше поднасяна сякаш от "случайни източници ". С новината за бебе, заралийката желала да натрие носа на екс-жената на предприемача, с цел да й покаже какъв брой постоянна е новата му връзка.

За момента Мара Отварачката обаче не е говорила обществено по тематиката - "Бременна ли е? ". Но пък в последно време се прокарва една мода измежду известните персони - да крият това до самото раждане.

Ето и самото видео, в което изпълнителката на "Давай, разплачи ме " демонстрира какво може във фитнес залата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР