Малтретираното от пастрока си 5-годишно дете в Пловдив днес ще

...
Малтретираното от пастрока си 5-годишно дете в Пловдив днес ще
Коментари Харесай

Предават на бащата малтретираното от пастрока си 5-годишно дете

Малтретираното от пастрока си 5-годишно дете в Пловдив през днешния ден ще бъде предадено на биологичния си татко. Новината заяви за „ Дарик “ Надя Танева, изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне.

Шокиращият случай стана медийно прочут, откакто в средата на януари родственици на детето подадоха сигнал до институциите за систематичен тормоз над момченцето. Детето е било с обезобразена глава - 15 кв. см коса са липсвали от скалпа му.

Тогава стана ясно, че в телефона на пастрока са открити видеоклипове със жестокостите над детето и наличието им не е за хора със слаби сърца. Вчера Районният съд в Пловдив е постановил „ привременни ограничения “ в интерес на бащата по делото за бракоразвод сред родителите, които не подлежат на обжалване.

Бащата е подал заявление, че желае незабавно да поеме грижите за детето. В грижите ще му оказва помощ неговата майка – бабата на детето. Мъжът живее в Германия, а майката на момченцето – на фамилни начала с приятеля си и детето. След като казусът стана прочут пастрокът бе задържан. Майката също беше арестувана, само че в следствие беше освободена с най-леката мярка за неотклонение „ подписка “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР