Малтретираното 5-годишно дете от Пловдив още днес ще бъде предадено

...
Малтретираното 5-годишно дете от Пловдив още днес ще бъде предадено
Коментари Харесай

Малтретираното 5-годишно дете още днес отива при баща си

Малтретираното 5-годишно дете от Пловдив още през днешния ден ще бъде предадено на татко си. Това оповестиха от Агенцията за обществено подпомаганеМалтретираното 5-годишно дете.

Издадена е заповед за преустановяване на настаняването на детето в обществената услуга, а бащата е подписал писмена декларация, че поема отговорност за живота и здравето на сина си.

Вчера съдът постанови " привременни ограничения " в интерес на бащата по делото за бракоразвод сред родителите, които не подлежат на обжалване.

Бащата обаче е подал заявление, че желае незабавно да поеме грижите за детето. Според отдел " Закрила на детето " при дирекция " Социално подкрепяне " - Пловдив са отпаднали първичните условия, предвид на които е подхванатата мярка на протекция.

Бащата е подписал контракт за прилагане на обществени услуги (информиране и консултиране) в Център за социална поддръжка към Комплекс за обществени услуги за деца и фамилии. Съдействал е на чиновниците и заявил, че ще употребява поддръжка в грижите за детето от екипа на обществената услуга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР