Малтийският евродепутат от ЕНП Роберта Мецола блокира страницата си във

...
Малтийският евродепутат от ЕНП Роберта Мецола блокира страницата си във
Коментари Харесай

Грозни обиди: Протестъри искат секс тройка с малтийската евродепутатка и майка й

Малтийският евродепутат от ЕНП Роберта Мецола блокира страницата си във Facebook, написа.



Това е резултатът от продължаващите към този момент повече от 24 часа стотици невъзпитани и злобни мнения и обиди против нея. Словестната война против Мецола от български протестъри стартира незабавно, откакто стана ясно, че тя е вносител на поправките в резолюцията за страната ни.

Мецола, която е майка на 3 деца, е блокирала всички български IP-та във Facebook и по тази причина родни нейни”почитатели” са ѝ създали нова.

В нея са качени публикации от български медии по тематиката с решението за резолюцията, както и такава за обидите към нея, под която стои коментар: Пфффф. Евтин номер. Играе го жертва”. Стоят и някои от обидните думи към евродепутата като „ миндил” и „ мутреса”. Невъзпитаната акция по отношение на Мецола е текла на няколко фронта.

Обиди е имало и в Туитър преди и там интензивността да бъде блокирана. Тя е получила и нелюбезно предложение за секс с нея и майка й, предизвестия да не се меси в делата на България, наричана е "грозна "... На това евродепутатката е отвърнала, спазвайки добър звук:

"Ще предам на майка ми ". Има изказвания, че и телефонът й е бил подложен на офанзиви с позвънявания и текстови известия. Явно интернет пространството се е оказало тясно за ”доброжелателите”, които, явно, нямат визия от образование и персонално пространство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР