Малшанс заради влошената зимна обстановка вероятно е една от причините

...
Малшанс заради влошената зимна обстановка вероятно е една от причините
Коментари Харесай

Мъртвото детенце от Сливо поле ли е първата жертва на лошото време в България? ВИДЕО

Малшанс поради влошената зимна конюнктура евентуално е една от аргументите за нещастието в Сливо поле край Русе. По първична информация става въпрос за обгазяване от газова бутилка. Семейството е имало локално парно отопление.

В града обаче е нямало ток часове наред поради усложнената зимна конюнктура. Най-вероятно фамилията се е събрало в една стая, с цел да се стопли.

Както БЛИЦ писа, дете почина, а фамилията му е в кома след обгазяването .

Децата на фамилията са на възраст 9 и 14 години. На място е починало по-малкото от двете девойки.

Родителите и другото дете са в кома. Те са откарани с кола за спешна помощ в болничното заведение в Русе.



Сигналът за случая е подаден малко след 15.30 часа през днешния ден от комшия, който е разкрил в дома им четиричленното семейство в безпомощно положение.

Открити са от сътрудници на майката. Жената и бащата трябвало да отидат на работа в хранителен магазин, само че не отговаряли на телефона си.



Първо отишъл да ревизира какво става техен родственик. Видял, че спят и решил да не ги закача. Малко по-късно пристигнал този път техен сътрудник. Той разкрил четиримата.

„ Тръгват да я търсят в тях. Като влезнали в стаята са ги намерили в окаяно положение – с посинели устни”, споделя комшия.



Сливо поле за по-малко от седмица е разтресено от две нещастия. Преди по-малко от седмица трима младежи починаха при злополука. Градът беше в печал.


Снимки: БГНЕС
Видео: Русе Медиа
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР