Малолетен и непълнолетен от хасковското с.Александрово бяха доведени в хасковското

...
Малолетен и непълнолетен от хасковското с.Александрово бяха доведени в хасковското
Коментари Харесай

Деца пребиха зверски до смърт мъж в Александрово

 Малолетен и малолетен от хасковското с.Александрово бяха доведени в хасковското ръководство през вчерашния ден по съмнение в осъществяването на ликвидиране. Момчетата на 13 година и 15 година срещнали жертвата, който бил приютен в дома на родителите на по-малкия. В разпрата сред тях, мъжът извадил нож, което агресирало децата и те го пребили смъртоносно. Като видели, че е мъртъв, го изнесли на улицата за прикриване на дейностите си, а ножа захвърлили към къщата.

Трупът на мъжа бе открит в понеделник сутринта на тротоара, наоколо до мястото където е живеел. При аутопсията, правосъдния доктор е установил, че по тялото му има следи от физически контузии, мозъчен кръвоизлив, счупени шест ребра, кръвоизлив в коремната празнина и голям брой повърхностни рани и охлузвания по долни и горни крака, които са причина за гибелта. Хасковските криминалисти благодарение на психолози от Института по логика на психиката – София, открили, че в убийството интервенция имат момчетата. Криминалистите довели малолетния в ръководството, а по-големият бил открит при родственици в симеоновградското село Тянево, където се укривал.

В хода на следствието е бил осъществен оглед на местопризшествието, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци и е назначена съдебномедицинска експертиза.

След приключването на марката му протекция, малолетният е освободен, а 15-годишното момче е с мярка на задържане до 72 часа в следствения арест с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за взимане на мярка неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвиненото момче. По случая е формирано досъдебно произвеждане, като следствието се води от следовател по закононарушение по чл.116 ал.1 т.6, вр.чл.115, вр.чл.63 ал.1 т.1 и т.2, вр.чл.20 ал.2 от Наказателен кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР