Мълния порази две деца по време на тренировка на стадион

...
Мълния порази две деца по време на тренировка на стадион
Коментари Харесай

Ужасно! Мълния удари две деца по време на тренировка на Дунав Русе

Мълния порази две деца по време на подготовка на стадион „ Дунав “ в Русе. За случая потвърдиха от полицията и от УМБАЛ „ Медика “, в което е настанено едно от момчетата.

Сигналът е подаден към 19,20 часа. Веднага са изпратени коли за спешна помощ, които са откарали момчетата за оказване на здравна помощ. И двете деца са 11-годишни.

Едното дете е било настанено в УМБАЛ „ Канев “, другото – в УМБАЛ " Медика ". Едно от децата  е пристигнало в клинична гибел без сърдечна активност. Реанимационните дейности на дежурния екип са постигнали резултат и виталните индикатори са възобновени. Въпреки това 11-годишният пациент остава в тежко положение. Провеждат се съвещания, с цел да се откри дали има повреди по вътрешните органи, оповестиха от болничното заведение. По-късно от УМБАЛ „ Канев “ оповестиха, че едното дете е умряло.

“С огорчение Ви оповестяваме, че при безразсъден случай две деца са потърпевши при удар от ненадейно паднала гръмотевица по време на подготовка на стадион Дунав през днешния ден в Русе. Едното от тях в следствие е умряло. Загубата и тъгата е голяма и непрежалима за цялото наше футболно семейство “, обявиха от Дунав Русе в публично известие.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР