Малко вероятно е руснаците да свалят Путин, колкото по-дълго продължава

...
Малко вероятно е руснаците да свалят Путин, колкото по-дълго продължава
Коментари Харесай

Би би си: Кремъл преследва всеки, който се противопоставя на войната

Малко евентуално е руснаците да смъкват Путин, колкото по-дълго продължава войната, установи Джени Хил, кореспондентката на Би би си в Москва. Кремъл преследва строго тези, които се опълчват на войната, и доста руснаци, които мислят по този метод, са избягали. Уличните митинги, които бяха съвсем ежедневни, понижиха.

Проучванията на публичното мнение би трябвало да се преглеждат с прочут песимизъм, само че те непрекъснато демонстрират мнението на болшинството за Владимир Путин, както и за неговата " специфична военна интервенция ".

Като се има поради, че множеството самостоятелни съветски медии са блокирани или принудени да затворят, има малко други възможности на държавните медии, които се придържат към позицията на Кремъл, а точно, че съветските войски са влезнали в Украйна единствено, с цел да защитят рускоезичното население от нападенията и от " геноцида ", осъществяван от украинските националисти и неонацисти.

Ако гледате единствено държавната телевизия, може да стигнете до заключението, че това в действителност е благородна и нужна интервенция за избавяне на рускоговорящите и на самата Русия от нападателната Украйна, която благодарение на Америка създава биологични оръжия и обезверено се пробва да се снабди с нуклеарни.

Санкциите стартират да имат видим резултат и цените се покачват, само че Кремъл показва това като следващия образец за експанзия от страна на Запада. На този стадий е мъчно да се чака, че публичното неодобрение ще прерасне в гражданска война. /БГНЕС, Би Би си
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР