Малко след САЩ и Франция, и Китай се заинтересува от

...
Малко след САЩ и Франция, и Китай се заинтересува от
Коментари Харесай

Китай иска да знае, защо iPhone са започнали да работят по-бавно

Малко след Съединени американски щати и Франция, и Китай се заинтересува от умишленото закъснение на айфоните. Съветът на потребителите в Шанхай излезе със съществени искания към Apple.
Американската компания би трябвало да разгласи повода за забавянето на своите смарт телефони и да даде цялата нужна информация, от която е заинтересуван китайският консуматор. Срокът е до 19 януари тази година.

По всичко проличава, че китайското държавно управление няма да се задоволи с изказване от вида „ние единствено искахме да дадем най-хубавото на нашите потребители“. През последните две години броят тъжби против Apple от страна на китайските консуматори е повишен 3 пъти. През 2017 година с тъжби по отношение на забавянето на работата на iPhone са се обърнали 2165 души.

Едновременно с това стана ясно, че и съветски консуматори съдят Apple. Юристите от компанията NLF Group и Lex Borealis приготвят правосъдните искове против корпорацията. Причината за подаване на исковете е закъснение работата на някои iPhone с износването на батериите.

Към сегашен ден против Apple са подадени над 45 желае от потребителите на 6 страни. Корпорацията продължава да заменя батериите на айфоните, излезли от 2014 до 2016 година, при двойно по-ниски цени, само че по всичко проличава, че тази обстановка не устройва потребителите от другите страни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР